Новини / Овочівництво     30 січня 2019 13:13

Овочівництво-2019: експерти називають найризикованішу культуру

В Україні все більше фермерів пробують свої сили в овочівництві, площі під цими культурами зростають, тож наразі виявився певний дефіцит насіння овочів популярних сортів. Аналітики застерігають початківців від ризиків у цій галузі.

Про це повідомляє East Fruit.

Сьогодні купити насіння популярних гібридів та сортів овочів (зокрема цибулі, моркви і капусти) досить складно, оскільки основні обсяги вже зарезервовані.

Учасники ринку вважають, що виробництво овочів стає популярним через зростання цін на них, проте багато початківців не усвідомлюють, що для успішного розвитку виробництва потрібно сформувати маркетингову стратегію, продумати канали збуту.

ЧитайтеЗаборона гліфосату вб’є сільське господарство: Макрон зрікається своїх планів

Аналітики наголошують, що прибуток у галузі овочівництва можна отримати лише при вирощуванні продукції високої якості, яку в разі внутрішнього перевиробництва можна успішно експортувати.

Найризикованішою культурою названо капусту, оскільки експорт цієї продукції дуже обмежений, а поріг входження в її виробництво – найнижчий.

Landlord раніше повідомляв про те, що на думку експертів, за рік ціни на овочі зростуть на 25%.

Отримуйте щоранку на пошту свіжі новини та найцікавіше чтиво!



Вас зацікавить