Кейси
-
Кейс: жителька Тернопільщини виготовляє вдома олію з кокосу та кунжуту
Сім'я Сенчишиних займається виготовленням 10 видів олії у домашніх умовах. Для цього використовують лише якісне насіння. Олія не обробляється та…
Читати далі » -
Кейс: як в Україні заробити 6-8 тисяч євро на гектарі фундуку
Будь-який фундук для українського клімату не підійде - потрібно вибирати районовані сорти. Перед висадкою саджанців ґрунт необхідно 1-2 роки підготовляти…
Читати далі » -
Повернути 8 млн. Кейс Укрлендфармінга – IT-автоматизація та ефективна система телеметрії
Рівень крадіжокзнизився на 90%, а економії у використанні палива досягнуто на рівні 25%. Для цього треба було підключитися до бортових…
Читати далі » -
Кейс: польський фермер виготовляє біо-посуд з висівок
У Польщі фермер започаткував виробництво еко-посуду з висівок пшениці. Аби створити екологічну тарілку - висівки стискають під пресом та обдають…
Читати далі » -
Кейс: органічні кури, огірки та черв’яки. Фермер з Житомирщини відкрив еко-ферму
У Житомирській області є еко-ферма під назвою "Дача", де господар вирощує органічних курей, черв'яків, малину, огірки та лохину. Черв'яків використовують…
Читати далі » -
5 порад фермеру, як відновити родючість ґрунту
До того як американський фермер перейшов на технологію no-till, ґрунт на його полі мав консистенцію борошна. Через 4 роки господарювання…
Читати далі » -
Кейс: як заробити на вирощуванні грибів в Україні
Щоб досягти рентабельності у виробництві грибів, слід вкласти в нього близько 15 млн євро. Ферма повинна вирощувати 15 т грибів щодня…
Читати далі » -
Овочі для безхатченків: як в США борються з авітамінозом
У американському місті Детройт організація Cass Community Social Services вирощує овочі для безхатченків на контейнерній гідропонній фермі, де використовується на 90% менше води…
Читати далі » -
Солом’яні еко-брикети замість палива. Ноу-хау від тернопільського фермера
Володимир Коваль відкрив цех з переробки соломи на паливні брикети, які можуть замінити дрова, вугілля та природний газ. Цех здатен…
Читати далі » -
Матриця змін: як Хлібодар переорієнтувався з хліба на агріфуд
У травні 2017 року вертикально інтегрована Група компаній «Хлібодар», лідер з виробництва хліба в Запорізькій області, що володіє п’ятьма хлібопекарними…
Читати далі » -
Вінницькі гіганти: фермер вирощує елітні гарбузи вагою до 28 кг
Гарбузи елітних сортів без підживлення і хімічної обробки вирощує на Вінниччині фермер-аматор. Високий урожай своєї екопродукції пояснює цілинною землею.
Читати далі » -
Виноград у теплицях: майстер-клас від 77-річного фермера
77-річний Юліан Навольський із села Добрівляни на Тернопільщині займається виноградарством, садівництвом і бджолярством. На 12 сотках його саду — 200…
Читати далі » -
В українському селі американець створив органічну ферму
У селі Залісці на Хмельниччині американець організував органічну ферму. Чіп Тейлор вирощує овочі без застосування хімічних добрив і пестицидів та…
Читати далі » -
Фермер із Херсонщини планує побити рекорд у вирощуванні тюльпанів
Фермер із Херсонщини на чотирьох гектарах землі планує виростити тюльпани і таким чином потрапити до Книги рекордів України. Про це…
Читати далі » -
Золотая рыба: как вырастить настоящую форель в искусственной реке
Харьковский предприниматель Алексей Богач очень любит красную икру. Но не только потому, что это вкусно. Для него икра — это…
Читати далі » -
Віктор Пономарчук: від вінницьких мозаїк до світових ринків
Як народжувалася всесвітньо відома українська агропромислова компанія ViOil
Читати далі » -
«Гелека‑М». Как вырастить лучшие грибы на рынке
Одесские предприниматели Марина Джунусалиева и Игорь Музыка уже давно не ходят за грибами в лес. Они растут у них на работе — в цехах семейной…
Читати далі » -
Іменна техніка
Директор компанії «Бонфанті» Джанлука Бонфанті розповів, як його прізвище стало синонімом високої якості та інновацій ЯК ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ СТАЛО БРЕНДОМ?…
Читати далі » -
Перевірено роками
У холдингу «Астарта-Київ» техніку LEMKEN використовують вже багато років. і коли виникає необхідність у розширенні парку агрегатів, питань про пошук…
Читати далі » -
Шлях до мрії
Усміхнений чоловік у діловому темно‑синьому костюмі розповідає відвідувачам найбільшої в світі сільськогосподарської виставки, що проходить у німецькому місті Ганновер, про особливості переробки різних…
Читати далі » -
Сушені гроші
Одним із перших в Україні сушінням овочів і фруктів зайнявся кооператив «Агродвір». У квітні 2003 року Агентство США з міжнародного розвитку затвердило для України…
Читати далі » -
Вишукана справа
Між пагорбів, що нагадують Бескиди, на околиці села Вільховець на Богуславщині розкинулася козяча ферма «Лукачівка Еко». Праворуч ближче до воріт –—…
Читати далі » -
Сладкая история: как из торговца ромом стать мировым сахарным гигантом
Всем известна британская традиция: в пять часов вечера обязательно пить чай. Но более 200 лет просуществовал и другой ритуал. Все моряки британского флота…
Читати далі » -
Спаржевый сад: Как владелец типографии в Австралии занялся садоводством в Украине
Когда Landlord приехал в хозяйство Юрия Марчука «Садовод», хозяин сразу же попросил нас подождать, пока он переоденет рабочий комбинезон. Марчук понимает,…
Читати далі » -
Настойчивая вишня: секрет успеха ресторана, в котором нет меню
Здесь вам вряд ли предложат ознакомиться с меню и не принесут сюрприз от шеф‑повара. Однако сюрпризы тут есть. Главный из них — настойка «Пьяна…
Читати далі » -
Рога изобилия: как заработать на бычьей сперме, стать жертвой коррупции, но выйти победителем?
Среди семейных фотографий в доме Дика Хааса, фермера из городка Ле‑Рой, что вблизи Чикаго, можно найти фотографию огромного быка. Надпись на…
Читати далі » -
Полезные травы: как на конопле заработать честные деньги, а не срок
Работе Владимира Якимчука позавидовал бы сам Боб Марли — украинец выращивает коноплю. Легально и в больших размерах. Однако в отличие от легендарного ямайца Якимчука…
Читати далі » -
Семейные ценности французских фермеров
Теплая южная ночь, на поляне возле пруда расставлены тюки соломы. Они служат театральными креслами для жителей небольшой французской коммуны Бланзак‑Сен‑Сибар…
Читати далі » -
Бабины козы — сыр для гурманов
Если на продукции своей фермы фермер Александр Бабин найдет плесень, то он точно не расстроится. Козий сыр с белой плесенью — это…
Читати далі » -
Как голландцы создают агробизнес в Украине по стандартам ЕС
Несмотря на небольшую территорию и борьбу с морем за землю, Нидерланды считаются крупнейшим мировым экспортером продуктов питания после США.
Читати далі »