Про це повідомляє Держпродспоживслужба.
Для м’яса із України відкрився ринок Японії.
“Компетентні органи України та Японії погодили міжнародний ветеринарний сертифікат для експорту м’яса птиці з України до Японії”, – сказано в повідомленні Держпродспоживслужби.
Як відомо, минулого року виробники української курятини постачали м’ясо в такі країни: Гонконг, Албанія, Туніс, Гана, Марокко і Туніс.
Читайте: Курятина витісняє з раціону українців інші види м’яса. Названа причина
Цього року свій ринок для української курятини відкрили Кувейт та Катар.
Право експортувати курятину в країни ЄС на сьогодні мають лише два українські виробники: це “Миронівський хлібопродукт” та “Пан Курчак”.
Landlord раніше повідомляв, що українські аграрії отримали змогу експортувати до Кувейту борошно, цукор та курятину.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!