НовиниПолітика

Японія відкрила Україні ринок курятини

Про це повідомляє  Держпродспоживслужба.

Для м’яса із України відкрився ринок Японії.

“Компетентні органи України та Японії погодили міжнародний ветеринарний сертифікат для експорту м’яса птиці з України до Японії”,  – сказано в повідомленні Держпродспоживслужби.

Як відомо, минулого року виробники української курятини постачали м’ясо в такі країни: Гонконг, Албанія, Туніс, Гана, Марокко і Туніс.

Читайте: Курятина витісняє з раціону українців інші види м’яса. Названа причина

Цього року свій ринок для української курятини відкрили Кувейт та Катар.

Право експортувати курятину в країни ЄС на сьогодні мають лише два українські виробники: це “Миронівський хлібопродукт” та “Пан Курчак”.

Landlord раніше повідомляв, що українські аграрії отримали змогу експортувати до Кувейту борошно, цукор та курятину.

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку