ВІДЕОКейси

Кейс: органічні кури, огірки та черв’яки. Фермер з Житомирщини відкрив еко-ферму

Про це повідомляє Агро-Центр.

Олександр Щербина з Житомирської області – власник незвичайної ферми, де вирощують біля 700 еко-курей, які несуть органічні яйця. Окрім цього на фермі ростуть лохина, малина та огірки. Усі ці продукти мають сертифікати, що підтверджують їхню органічність. Відходи на чистий гумус в еко-господарстві переробляють спеціальні черв’яки з Каліфорнії. Цей гумус використовують для живлення рослин. Органічних курей не можна тримати у клітках – на 6 курей має бути 1 кв.м. Тож, на фермі вони вільно гуляють та їдять виключно органічне зерно, крейду та морські мушлі.

Читайте: Що треба знати фермеру, аби уникнути рейдерства

Збуває органічну продукцію Олександр Щербина у власних магазинах.

Як повідомляв LANDLORD, фермер з Тернопільщини відкрив цех з переробки соломи на паливні брикети, які можуть замінити дрова, вугілля та природний газ.

Відео: Ля село Фото: Агро-Центр

Схожі статті

Кнопка "Повернутися до початку