Про це повідомляє returntonow.net.
Понад 100 волонтерів доглядають за городом, де ростуть капуста, помідори, морква, огірки, перець, баклажани, квасоля, кабачки і різноманітні трави. Культури вирощуються в органічному ґрунті й запилюються двома бджолиними вуликами, які також забезпечують медом.
Читайте: Судно зі зерносховищем на 10 тис. тонн: 140-метровий гігант Нібулона
Еко-ферма ізолює будівлю, зменшуючи витрати на охолодження та опалення, і поглинає дощову воду, яка інакше призводила б до розливання стічних вод на вулицях міста.
Щорічно тут вирощується приблизно від 5000 до 7000 фунтів (2200–3100 кг) рослинної продукції.
«Більшість людей асоціюють лікарні з жахливою їжею, в той час як пацієнтам потрібна саме поживна їжа», – розповідає менеджер ферми Ліндсей Аллен. Він керує системою компостування і перемежуванням культур, що запобігає розмноженню шкідників і допомагає залучити корисних комах.
«Я намагаюся розглядати цю ферму як екосистему, – говорить Аллен. – З відходів ми створюємо компост і в підсумку маємо родючий грунт».
Landlord раніше повідомляв про те, що у трьох німецьких торгових мережах – Edeka, Migros та Metro – овочі вирощують на очах у споживача у вертикальних теплицях за методом гідропоніки. Освітлення забезпечують світлодіодні лампи. Для кожного виду продукції умови регулюються індивідуально.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!