Компанія «Ф’ючефуд» розпочала в Україні виробництво унікальної продукції – ф’ючіпсів, які вже назвали їжею майбутнього. Снеки виготовляють з перемеленого насіння льону, додаючи арахіс, томати, часник, перець та сіль.
«Аналогів такої продукції немає ніде, ми оформили на неї патент», – зазначив Сергій Шакола, директор «Ф’ючефуд», на конференції Large Farm Management 4.0.
Акцент на здоровому харчування – тренд майбутнього, який підхопили споживачі у всьому світі. Нині компанія веде переговори щодо постачання своєї продукції до Польщі, Німеччини, Японії Та США, повідомляє Інтерфакс-Україна.
«Ми відправили зразки, чекаємо домовленості щодо поставки пробних партій, – каже Шакола.
«Ф’ючефуд» розглядає своє виробництво як лабораторну установку. Відпрацьовують технологію, тестують ринок. Обсяги виробництва становлять 10 000 пачок щомісяця.
Продукцію вивели в мережі й планують розширюватись. Зокрема, до кінця року компанія закупить додаткові сушильні шафи. Наступним етапом стане будівництво власного заводу – в 2018-2019 роках.
«Ф’ючефуд» заснована у 2013 році. Торік продажі продукції склали 2 млн грн.
Підписуйся на наш Telegram. Стеж за новинами у зручному форматі!