Новини    05 грудня 2021 17:44

У світі спостерігається дефіцит журавлини

Цьогоріч лише декілька виробників мають достатньо якісних фруктів для свіжого ринку

Цього року виробники у Вісконсині, США, вирощували приблизно на 30% менше журавлини. Про це повідомляє freshplaza.com.

«Це через поєднання теплішого квітня і холоднішого, ніж зазвичай травня. Спека привела до того, що журавлина почала рости раніше. А холодний травень, який мав заморозки, пошкодив частину плодів. Тому вони не підходять. для свіжого ринку. Крім того, урожайність кілограмів з поля була нижчою через холод”, – каже покупець Брем Клапвейк.

Цьогоріч лише декілька виробників мають достатньо якісних фруктів для свіжого ринку. Тоді як близько 95% журавлини, вирощеної у Вісконсині, може використатися лише для перобки.

На ринку свіжої журавлини явних дефіцитів поки немає. Продажі в першій частині сезону були непоганими. Проте більшість свіжої журавлини продається між 49-м і 52-м тижнем. Проте попит у грудні цього року помітно вищий, ніж зазвичай.

Раніше Landlord повідомляв, що Україна збільшить експорт фруктів, ягід та горіхів.

Владислава Михайленко

Сподобався цей матеріал?
Підтримайте його автора!

Читайте також

Ще немає новин у цій стрічці ...